Teknisk säljare som vågar

 

Vill du ha ett jobb med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som uppmuntrar till fritt tänkande och eget initiativtagande?

Fortiva erbjuder svensk verkstadsindustri produkter, tjänster och service relaterade till spånavverkande processer. Vi har 44 anställda från norr till söder i Sverige. I vårt danska dotterbolag har vi ytterligare 11 kollegor. Vi är en del av Latour-koncernen och våra kunder är svenska företag som sprungit ur entreprenörsanda och företagsrikedom.

Om tjänsten

Vi söker en modig och passionerad säljare med teknisk bakgrund som ska stärka upp vårt säljteam i Region Syd. Du kommer att ingå i ett starkt team som utvecklar och optimerar bearbetningslösningar tillsammans med produktionsföretag och deras underleverantörer i Sverige. Ditt huvudsakliga fokus blir att nyfiket sätta dig in och förstå våra kunders behov för ökad produktivitet och lönsamhet. Du har det affärsmässiga ansvaret hos kunder på ditt distrikt och din analytiska förmåga kommer väl till pass vid framtagning av lösningar, som görs i samverkan med vår tekniksupport. Vi erbjuder dig ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en mycket trivsam och öppen atmosfär. Våra ledord är: Mod, innovation och passion.

Vi söker dig som har:

• En gedigen teknisk bakgrund med inriktning på skärande bearbetning, gärna från komponenttillverkning inom verkstadsindustrin.
• Vilja att leda/delta i projektarbete.
• Ett resultatinriktat och strukturerat arbetssätt.
• Lätt för att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor.
• Stort engagemang och drivkraft att ständigt utvecklas.
• Tidigare säljvana.

Fortiva har ett nära samarbete med internationella leverantörer med Kennametal som huvudpartner, därför är det en förutsättning att du behärskar engelska i både tal och skrift. Tjänsten kommer att innebära resande och en del övernattningar. Vissa utbildningar och projektresor kan förläggas till Tyskland eller England. Din expertis, ditt mod, din passion och entreprenörskap gör skillnad för oss. Tillsammans fortsätter vi att skapa värde och göra skillnad för våra kunder. Vi ser fram emot att höra av dig!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Regionchef Syd, Tony Drechsel, på 073 039 97 77, eller e-post: tony.drechsel@fortiva.se

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” nedan. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Sök här!