Lediga jobb

Fortivist? Javisst!

Fortiva växer och vi behöver stärka upp vår organisation med en ny talang

Vi söker en Teknisk Säljare som ska utgå från Västernorrland/Västerbotten.

 

Fortiva är aktören med fokus på att utveckla våra kunders lönsamhet, genom analys och rådgivning tar vi fram anpassade lösningar för att optimera processer eller starta upp nya komponenter för bästa produktivitet.

Vi marknadsför ledande varumärken inom skärande verktyg och uppspänningsprodukter. Fortiva är en del av Latour Industries som är ett av fyra helägda affärsområden inom Investment AB Latour med en total omsättning på 1,6 miljarder kronor. För mer information om Fortiva besök vår hemsida www.fortiva.se.

 

Söker modiga och passionerade säljare med teknisk bakgrund som ska stärka upp vårt team. 

Du kommer att ingå i säljteam Region Nord och huvudsakliga uppgifter blir att nyfiket sätta dig in och förstå kunders behov för ökad produktivitet och lönsamhet. Din analytiska förmåga kommer väl till pass vid framtagning av lösningar som du gör tillsammans med vår tekniksupport. Du har det affärsmässiga ansvaret hos kunder på ditt distrikt. 

Du kommer att ingå i ett starkt team som utvecklar och optimerar bearbetningslösningar tillsammans med produktionsföretag och deras underleverantörer i Sverige. Vi erbjuder dig ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en mycket trivsam och öppen atmosfär. Våra ledord är: Mod, innovation och passion.

Om du vill ha ett jobb med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som uppmuntrar till fritt tänkande och eget initiativtagande tror vi att du besitter följande egenskaper:

• En gedigen teknisk bakgrund med inriktning på skärande bearbetning, gärna från komponenttillverkning inom verkstadsindustrin

• Vilja att leda/delta i projektarbete

• Ett resultatinriktat och strukturerat arbetssätt

• Lätt för att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor

• Stort engagemang och drivkraft att ständigt utvecklas

• Tidigare säljvana är meriterande

Fortiva har ett nära samarbete med internationella leverantörer med Kennametal som huvudpartner, därför är det en förutsättning att du behärskar engelska i både tal och skrift. Vi ser helst att du bor i området kring Västerbotteb/Västernorrland. Beroende på var du bor, kommer tjänsten att kräva resande och en del övernattningar. Vissa utbildningar och projektresor kan förläggas till Tyskland eller England.

Din expertis, ditt mod, din passion och entreprenörskap gör skillnad för oss. Tillsammans fortsätter vi att göra skillnad för våra kunder. Vi ser fram emot att höra av dig!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Fortivasförsäljningschef Johnny Svensson

Tfn010 121 91 05

E-mail: johnny.svensson@fortiva.se 

 

Då intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt till recruit@fortiva.se

Ansökan märks «teknisk säljare».