Servicecenter med
100% garanterad prestanda

Vid användning av dagens moderna och högpresterande verktyg är det av yttersta vikt att dessa underhålls på rätt sätt, för att säkerställa maximalt utnyttjande och resultat i produktion. Med vårt unika Effekterbjudande kan produktionskostnader genom underhåll säkerställa kvalité, lönsamhet och förutsägbar livslängd. Resultatet blir minimerade störningar under hela verktygets livstid. Även lagerkostnader, hantering och logistik kan ofta drastiskt minskas genom våra skräddarsydda kundlösningar.

Omslipning av verktyg i Trollhättan

Omslipning av verktyg sker hos Fortiva i Trollhättan – en serviceenheter som är Kennametal-certifierad för just omslipning. Det innefattar fortlöpande uppdateringar för att säkerställa garanterad prestanda, funktion, service och logistik. Genom lokal närhet till produktion och hög kompetens kan vi korta ledtider vid tillverkning samt omslipning av standard- och specialverktyg. Vid all omslipning och beläggning garanteras 100% prestanda på verktyg ur Fortivas egna sortiment när det gäller funktion, tolerans och tillförlitlighet. Även verktyg av andra fabrikat slipas och ombeläggs.

Omslipning av klingor i Långshyttan

Omslipning av klingor sker på vår enhet i Långshyttan. Här finns mångårig kunskap gällande klingslipning och dina klingor blir som nya när de är färdiga.